Innoboost

Mikä Innoboost?

Innoboost on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun palvelutarjoama, joka auttaa ja tukee yrityksiä, organisaatioita, yrittäjiä ja innovaation kehittäjiä innovaatioiden kaupallistamisessa. Innovaation matkaa itse ideasta kaupallistamisvaiheeseen tuemme erilaisilla palveluratkaisuilla. Innoboost palveluja löytyy kaupallistamisprosessin eri vaiheisiin: analysointi, kehittäminen, todentaminen ja kaupallistaminen.

Hyödyt

Oletko epävarma ideasi kaupallisesta potentiaalista? Haluatko selvittää, miten kilpailtu tavoitemarkkinasi tai kohderyhmäsi on? Onko patentti ja IPR ympäristön kartoitus ajankohtainen? Haluatko oppia ”pitchaamaan” tuote/palveluideaasi? Vaatiiko ideasi eteenpäin vienti palvelumuotoilua tai edelleen kehittämistä? Onko tuote/palveluideaasi testattu? Valitse omaan tarpeeseesi sopiva palvelukokonaisuus, jonka avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti pääset kaupallistamaan ideaasi. Meillä on käytössä alan parhaat asiantuntijat ja dynaamiset opiskelijaryhmät ideasi testaamiseen ja kaupallistamiseen.

Innoboost-palveluiden käyttö

Ota yhteyttä ja kartoitetaan oman innovaatiosi palvelutarpeet.

Yhteyshenkilö Haaga-Helia: tuija.toivola@haaga-helia.fi tai info@innoboost.fi
.

 

Innoboost auttaa kehittämään innovaatiosta kaupallisen tuotteen tai palvelun. Innoboostin palvelutarjoama koostuu neljästä vaiheesta, joista voit hyödyntää niin monta kun haluat.